Περιποιηση Προσωπου

 

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Θεραπεία με στόχο την απομάκρυνση του σμήγματος και των νεκρών κυττάρων από το πρόσωπο, ενώ παράλληλα το εμπλουτίζουμε με θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά.

Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης

Θεραπεία που ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα ενώ παράλληλα προσφέρει βαθιά οξυγόνωση χαρίζοντας στο δέρμα λάμψη και φωτεινότητα.

Θεραπεία Σύσφιξης και Ενυδάτωσης

Θεραπεία που τονώνει και γυμνάζει εν τω βάθει τους μυς, ενεργοποιώντας την κυτταρική δράση, δίνοντας άμεσο αποτέλεσμα lifting στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Παράλληλα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.

Αντιγηραντική Θεραπεία

Αντιοξειδωτική θεραπεία που ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας. Προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα λάμψης και ζωντάνιας ελαχιστοποιώντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Λευκαντική Θεραπεία

Εξειδικευμένη θεραπεία που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις δυσχρωμίες και ελαχιστοποιεί τις γεροντικές κηλίδες.

Θεραπεία Εξισσορόπησης Σμήγματος

Θεραπεία που βοηθά στην ελαχιστοποίηση του σμήγματος και στην καταπολέμηση των βακτηρίων και φλεγμονών, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και ματ ενώ παράλληλα το ενυδατώνει.

Θεραπεία Ακμής

Θεραπεία κατά της ακμής που αναστέλλει τη δράση των βακτηριδίων και ρυθμίζει τη λιπαρότητα.

Θεραπεία Απευαισθητοποίησης

Ιδανική θεραπεία για ευαίσθητα δέρματα με ευρυαγγείες, δερματίτιδες και ερεθισμούς. Βελτιώνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας ενώ μειώνει το δερματικό ερύθημα.

Θεραπεία Ματιών

Θεραπεία για την αντιμετώπιση λεπτών ρυτίδων, μαύρων κύκλων και οιδημάτων στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Φυτικό Βιολογικό Peeling

Μια ολοκληρωμένη φυσική θεραπεία η οποία διεγείρει την κυτταρική ανανέωση, εξισορροπεί το λιπαρό δέρμα, μειώνει την ακμή και βοηθά στην υπερμελάχρωση.